fredag 19 december 2008

Dubbelt så jobbigt med två jobbiga

Parhästar: "Två personer som genom summan av varandra blir större en var och en och av ingen särskilt anledning utöver just detta löper stor risk att hamna på Tystlistan".

I dag är det fredag och vi på Tystlistan vill så här inför jul dra i gång vad som med stor sannolikhet blir en långkörare – Parhästar.

Ni förstår vad det handlar om, vi ska inte spilla tid på oväsentligheter. Därför lämnar vi raskt över samt säger hjärtligt välkommen tillbaka till vår gästbloggare "J"!


Rolle Nilsson & Hans Green
Styrde makrillskutan till en enastående 11:e plats i 2007 års allsvenska. Bytte sedan till Iff-Iff och en tio gånger så hög budget. Lyckades förlora mot P-Elfsborg i Borås med 0-4 och med 0-3 hemma mot HBK under ett par härliga sommarveckor. Hans-Roland är fotbollens svar på Sigefried and Roy.

Clinton & Obama
Hon blev bedragen (jo, oralsex är sex Hillary), hon losade mot en Barack och nu ska hon bli utrikesminister och näst mäktigast efter el presidente Obama. Hillary hävdade frenetiskt att ryktena om maken Bills avsugningar var resultaten av en gigantisk högerkonspiration.
Nu ryktas det att fru Clinton befarar att hon åter kan komma att sidsteppas som utrikesminister. Denna gång av OJ Simpson, som ska ha setts i en rättssal nära vita huset för lite sedan. "Mr. Simpson var med i Skyskrapan brinner. Jag vet att presidenten gillar den filmen och har sett den flera gånger", fräser Hillary.

Siefried & Roy
Wikipedias information räcker:
Siegfried & Roy är en Illusionist-duo som hade en fast show på hotellet The Mirage i Las Vegas. De är kända för att de hade med vita tigrar i sin show.

Siegfried Fischbacher (född 13 juni 1939 i Rosenheim) och Roy Uwe Ludwig Horn (född 3 oktober 1944 i Nordenham) föddes i Tyskland, men emigrerade till USA. Siegfried är traditionell magiker (illusionist) medan Roy växte upp bland exotiska djur vilka han är känd för att ha god hand med. De har gjort 5750 shower tillsammans, mestadels på Mirage. Under en show den 3 oktober 2003 skadades Roy av en tiger som bet honom. Detta gjorde att showen lades ner på obestämd tid.

Stefan & Krister
Denna halländska duo gäckade de svenska folkparkerna under krisernas 90-tal. Milstolpar som Fullt Fräs del 14 och 15 drog fullt hus på resturang pet-flaskan i Värnamo två helger på raken.
Förknippas ofta med Dag-Otto, Jojje Jönsson tokroliga alter ego som inte kan säga r. Krister varnade för ett par år sedan att han var på väg att lämna scenerna och verkställde till allas lättnad hotet.

Inga kommentarer: