onsdag 7 januari 2009

Grattis "Mange"!



I vår serie "Multitalanger som nyss fyllt år och plirar med blicken som aldrig förr" riktar vi gratulationerna denna gång till "Skepparn med ett leende på läpparn" – Magnus Mange Olsson.

Nyss fyllda 60 tar Watch Captain-Mange över då Kapten Lewander hastigt fick kliva i hamn med trasigt knä.
– Ungdomlig entusiasm, vilja och styrka har vi i massor. Nu får vi ombord rutin och erfarenhet också, säger skepparen Anders Lewander i ett pressmeddelande från Ericsson Racing Team.

Med ungdomlig entusiasm antar Redaktionen att skadade Lewander syftar på energitornadon Gustav Morin, Tystlistans egen Dalai Lama. Unge Morin kommenterar Manges närvaro så här:
Manga-Mange! I morse leviterade vi tillsammans. Resan fick dock ett abrupt slut då jag råkade glida in Mange snett underifrån och råkade styra in honom i watson-drevet som håller stripetågen på plats. Sorry boys! I kväll ska vi prata om alternativa slut på Flyga Drake.

Vid sidan av båtar, saltstänk och telltails gillar Mange också att snacka. Och han gör det så pass gärna att det nästan är gratis. Tillsammans med tystlistekandidaterna Lorentz Lyttkens, Mike Florette, Annika R Malmberg, Claes Schmidt/Sara Lund och Colin Moon, knäcker Mange gärna extra som talare. Boka redan nu och följ med Mange på ett äventyr du inte visste att du ville avstå.

Stort grattis. Vi ses på listan.

Inga kommentarer: