måndag 27 oktober 2008

Oläckert på Läckerbiten

Ny dag, ny vecka, nya tag!

Redaktionen firade det lyckades listsläppet genom att gå på "Stockholms bästa sportbar", Läckerbiten i lördags. I och med besöket blir det tydligare och tydligare att vårt arbete är livsviktigt.

Ett bord bort satt nämligen "Pite-gänget", (Vi gissar att dom jobbar som systemförvaltare och att lördagseftermiddagarna på Läckerbiten är det enda roliga dom har. Dock inget ont om Läckerbiten. Prova deras hamburgare.) som vi har valt att kalla dom. Cirka åtta till antalet, alla i olika stadier av hårförlust. Dom hejar på engelska lag också. När Rotherhamtownworth Rovers gör ett jättefult mål mot Withertithercastle FC på ett regnigt Branninghamshire Stadium jublar dom. "JAAAA! MILLER ÄR FÖR JÄVLA BRA!"

Och det där fortsätter. Så fort det plingar till, måste det alltid ljudligt kommenteras med diverse gutturala läten: "Titta på mig, jag är ett riktigt fotbollsfan jag, som vet lite mer om fotboll än ni andra som bara sitter tysta".

Mycket tröttande att lyssna på för tröttkörda listredaktörer som bara försöker dricka sina öl och hjälpligt hänga med i den undermåliga matchen. 

Följaktligen säger Tystlistan: Håll tyst!

Inga kommentarer: